L'Oreal Casting Creme Gloss - Jasny perłowy blond

Od Producenta
Casting Crème Gloss to koloryzacja pielęgnacyjna bez amoniaku. Zapewnia mieniący się, pełen odcieni kolor i optymalne pokrycie siwych włosów. Intensywnie odżywia, zmysłowo pielęgnuje. Efekt utrzymuje się do 28 myć.
Numer
1021
1. Co Cię skłoniło do zakupu danego produktu ?Włosy po rozjaśnianiu były żółte i szukałam jak najmniej inwazyjnej farby do zrównania koloru.
5. Jak długo był stosowany ? / Ile opakowań zużyłaś/eś ?Stosowany był cztery miesiące.
6. Twoja opinia (zalety i wady)Jestem fanką produktów z tej linii. Dużym plusem jest łatwa aplikacja. Zabieg można wykonywać samemu w domu bez obaw, że głowę pomalujemy nierówno. Kolor zgodnie z opisem producenta utrzymuje się około 28 dni. Potem staje się wyblakły i wymaga kolejnej koloryzacji.
Jako farba, Jasny perłowy blond nie spisuje się źle. Polecam stosować przez pierwsze kilka miesięcy po koloryzacji, a potem się przenieść na coś mocniejszego. Szybko niestety wyskakują żółte plamy, które trzeba niwelować szamponem fioletowym.
7. Punktacja w skali 1-109
8. Gdzie kupiłaś kosmetyk i ile kosztował ?Większość stacjonarnych sklepów 16-20 zł.
9. Czy kupisz go ponownie ?Nie wiem.